Organizirani Camino u srpnju 2021.

NOVO ! – 30.04.2021.

Radi ograničenja u smještajnim kapaciteta ove godine planiramo manju grupu za Camino hodočašće, u terminu od 18.07. do 3.08. 2021. Hodati ćemo nešto više od 300 kilometara francuskom rutom prema Santiago de Composteli od Leona.  Jedan cijeli  dan ćemo provesti u  Santiago de Composteli. Idemo i vraćamo se avionom.  
Što sve možete očekivati? Pa krenimo redom …. dizanje ranom zorom po mrklom mraku, naporno hodanje prosječno dnevno 25 km (dvije dnevne dionice su 31 km), po jakim vrućinama, ili jakim pljuskovima, natprosječni tjelesni napor (2 tjedna u komadu), žuljeve, bolne noge, spavanje u skromnim hodočasničkim hostelima, na krevetima na kat (u kojima se znaju naći i stjenice), uz susjede koji znaju hrkati, nedostatak privatnosti, prilagođavanje grupi i onda kad bi vi po svome, poštivanje uputa voditelja puta kao i puno zajedničke molitve i kateheza. 
A ako vas još nismo uspjeli nagovoriti 😊 , onda razmislite da 15 dana sve stvari sami nosite u svom ruksaku.

Prije nego što krenemo naći ćemo se na zajedničkim susretima i trening hodnjama da vam bude jasnije što vas očekuje.

Detalji i prijave:
Prijaviti se možete na ovom linku. 
Prilikom prijave svatko mora za sebe procjeniti i vlastitu kondiciju i rizik od covid-19 pandemije. 

Cijena hodočašća iznosi 800 eura i uključuje: smještaj, kartu za vlak Madrid – Leon, 10 zajedničkih obroka u terminu ručak/večera (u različitim mjestima na ruti), zajedničko obilježje, te tiskani vodič sa kartama i uputama za pojedine dnevne dionice. U cijenu nisu uključene avionske karte Zagreb – Madrid i Santiago de Compostela – Zagreb

Broj raspoloživih mjesta je ograničen, ostalo ih je svega nekoliko. 
Za potvrdu prijave i osiguranje mjesta u grupi potrebno je izvršiti uplatu depozita u iznosu od 400 eura.
Ukoliko odustanete iz bilo kojeg razloga do 1.07.2021. depozit vam se vraća u punom iznosu, nakon tog datuma gubite pravo na povrat depozita, osim ako ne nađete zamjenu koja bi išla umjesto vas.

Scroll to Top