Krenite na Camino 2018. s Bratovštinom Sv. Jakova

Bratovština svetog Jakova apostola iz Samobora, koja djeluje u udruzi Ekosspiritus, organizira hodočašće u Španjolsku, na grob svetog Jakova u Santiago de Compostela u srpnju 2018. godine
Putovati ćemo autobusom iz Samobora ( Zagreba) i autobus će čitavo vrijeme biti s nama. Pješačiti ćemo oko 500 kilometara i ući u svetište Sv. Jakova dan uoči svetkovine Sv. Jakova, 25. srpnja 2018.godine.

Planiramo hodati na glasovitoj hodočasničkoj „Francuskoj ruti“. Mjesta noćenja biti će nam jednostavni gostinjci, župna svratišta i druga mjesta za smještaj hodočasnika.
Na svom putu zastati ćemo u Lurdu. S nama će biti duhovnik pa ćemo imati svakodnevnu svetu misu, zajedničke molitve i meditacije, zajedničke obroke.
Pozivamo hodočasnike kojima je želja ići na Camino a dosad se nisu usudili. Zajedničko putovanje trajati će dvadesetak dana (tri tjedna) a detalji će biti objavljeni kad se prijavi dovoljni broj hodočasnika potrebnih za realizaciju ovog putovanja.

Prijaviti se možete na ovom linku . Nakon prijava slijediti će zajednički susreti u cilju informacija o našem zajedničkom putovanju. Vaše prijavu (koja vas ničim ne obavezuje) očekujemo do početka lipnja ove godine.
Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju na e-mail: ekosspiritus@gmail.com

Bratovština svetog Jakova apostola – Samobor

Scroll to Top