Camino Dubrovnik tjedan

NAJNOVIJE 6.05.: Manifestacija otkazana

Nažalost moramo vas obavijestiti da je otkazana manifestacije Camino Dubrovnik tjedan 18.05. do 23.05. Svim prijavljenima napravljen je povrat uplaćenih kotizacija na karticu s koje je izvršena uplata.
 
Prenosimo Facebook objavu TZ grada Dubrovnika od 6.05. 2024.  – screenshot
Dubrovnik Tourist Board: Experience Dubrovnik
(Staza Camino Dubrovnik-Međugorje u završnoj je fazi priprema za otvaranje. Kada sve bude spremno, najmanje tjedan dana prije službenog otvaranja, cijela trasa i aplikacija u izradi bit će javno predstavljena. Predstavljanje očekujemo do kraja svibnja ili najkasnije početkom lipnja.)


###

Camino tjedan “Dubrovnik – Međugorje” 18.05. – 23.05.

Najavljujemo službeno otvaranje dionice Camino Dubrovnik – Međugorje, najnovijeg dijela Camino Croatia mreže Puteva Sv. Jakova. Radi se o početku južnog dijela hrvatske Camino rute koja od Dubrovnika vodi prema svetištu sv. Jakova u Santiago de Composteli.

Ova dionica počinje u Dubrovniku kod benediktinskog samostana Sv.Jakova i nakon šest dnevnih etapa završava u crkvi Sv. Jakova u Međugorju. Prolazi kroz drevne puteve dubrovačkog zaleđa i Hercegovine uz predivan krajolik i zanimljivu kulturnu baštinu.

Program uključuje organiziranu hodnju tijekom šest dana.
18.05. Dubrovnik – Gromača
19.05.Gromača – Slano
20.05. Slano – Ravno
21.05. Ravno – Hutovo
22.05. Hutovo – Hutovo blato
23.05. Hutovo blato – Međugorje

Svaki dan biti će organizirani autobusni transferi nazad u Dubrovnik te idući dan iz Dubrovnika na početak pojedine dionice.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 10€. Broj sudionika je ograničen.
Registrirajte se za organiziranu hodnju ovom Camino dionicom na sljedećem linku
https://buy.stripe.com/eVadRD4K69wo2kw5kq

Smještaj
Smještaj u Dubrovniku svaki sudionik organizira za sebe. Radi velikog broj sudionika nije moguće organizirati smještaj u mjestima na kraju pojedine dionice. Zato su za sve sudionike organizirani svakodnevni autobusni transferi na pojedine dnevne dionice.

Za sva pitanja javite se u Viber grupu Camino Croatia

Camino tjedan “Dubrovnik – Međugorje” organizira Bratovština sv. Jakova u suradnji s gradom Dubrovnikom.

Scroll to Top